Szűrés

A(z) Huawei Technologies kulcsszót tartalmazó cikkek

Huawei okostelefon, tablet és vérnyomásmérő okosóra is debütált az IFA-n

2022. szeptember 4. -

Számos új, úttörő okoseszközt mutatott be a Huawei Technologies a 2022-es berlini IFA szórakoztatóelektronikai vásáron. A látogatók a kiállításon találkozhatnak először a gyártó innovatív készülékeivel; a továbbfejlesztett, zászlóshajó HUAWEI MatePad Pro tablettel, a legújabb fotózási trendeket követő nova 10 okostelefonokkal, valamint a vérnyomás- és EKG-mérő funkcióval is felszerelt Watch D okosórával. 

Tovább

Intelligens irodai termékcsaláddal lép be a vállalati piacra a Huawei

2022. május 4. -

Kifejezetten üzleti felhasználásra is kínál a jövőben termékeket a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága, amely eddig elsősorban a végfelhasználói szegmensre koncentrált. Sokoldalú üzleti termékek, megoldások és szolgáltatási platformok széles választékát nyújtja a Huawei a vállalati szektor számára, beleértve laptopokat, asztali számítógépeket, monitorokat, táblagépeket, illetve nyomtatókat és viselhető okoseszközöket. A kormányzati és vállalati ügyfelek igényeinek megfelelően a Huawei támogatást nyújt a terméktesztelési szabványok, az adatvédelmi megoldások és a teljes életciklusra kiterjedő szolgáltatások terén.

Tovább

HUAWEI Technologies: A HMS-be integrált alkalmazások száma 81%-kal nőtt tavalyhoz képest

2021. november 9. -

Ugrásszerűen – egy év alatt 81%-kal – nőtt a HUAWEI Mobile Services-be (HMS) integrált alkalmazások száma, a havi aktív AppGallery felhasználók száma pedig meghaladta az 560 milliót– jelentette be a HUAWEI Technologies Lisszabonban, az éves fejlesztői konferenciáján. A vállalat a 2021-es Web Summit-on beszámolt legújabb, harmadik negyedéves ökoszisztéma-növekedési adatairól. Minden kulcsfontosságú mutató, az alkalmazások mennyisége, a regisztrált fejlesztők száma és a havi aktív felhasználók mennyisége (MAU) is nőtt. Ez megerősítette a HMS pozícióját, mint a harmadik legnagyobb globális mobil ökoszisztéma.

Tovább

Fizikai és mentális egészségünk is súlyosan romlott a járvány miatt

2021. október 8. -

A fiatalok, a nők és az irodai dolgozók mentális és fizikai állapotára volt a legnagyobb hatással a pandémia és a korlátozások – derült ki a Huawei Technologies és az IPSOS által végzett online felmérésből. Majd minden második nő tapasztalt magán szorongásos tüneteket, az irodai dolgozók közel fele levertségről, fáradékonyságról számolt be. A 18 és 24 év közöttiek 49 százaléka pedig egyre kevésbé lelte örömét a mindennapi dolgokban. Ugyanakkor ez az a korcsoport, akik leginkább érzik a változtatás szükségét, ebben pedig a sport és fitnesztevékenységet támogató okosórák és okoskarkötők alkalmazásait hívnák segítségül. 

Tovább